یه کیک رنگین کمونی البته فقط به روایت تصویر!
























برچسب ها: شیرینی ، دسر ، شیرینی ساده ، سیب ، دارچین ، شیرینی پزی ساده ، آموزش تصویری تزئین کیک ،

شقایق
سه شنبه 6 اسفند 1392 03:19 ب.ظ
ممنونم خانومی خدا کنه ایشون هم مثل شما سریع بتونه جواب بده
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : حتما" جواب می دن
شقایق
سه شنبه 6 اسفند 1392 11:21 ق.ظ
آدرشو لطف میکنید چون پیدا نکردم مرسی
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : http://chefnegin.com

دنیای شیرین آشپزی
شقایق
سه شنبه 6 اسفند 1392 12:11 ق.ظ
مامان آفتاب جونم یه سوالی در باره خامه شیرینی دارم ازتون من شیرین تر تو خونه درست میکنم از رولت الی ناپلئونی ولی نمیدونم چرا خامه ایی که با خامه صبحانه درست میکنم و فرم میدم چرا بعد یک روز سفت میشه و حالت ماسیده به خودش میگیره و حتی یه پوسته روش تشکیل میشه منو ببخشین که این سوال رو تو این پست مطرح کردم واقعا برام جای سواله شیرین تر های بیرون رو میشه چند روز نگه داشت و خامه اش تازه میمونه ولی مال خونه نه!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : منو ببخش گلم توی این زمینه خیلی نمی تونم کمکت کنم می تونی به دنیای شیرین آشپزی که آدرسش توی پیوندام هست مراجعه کنی
نگین خانم یه آشپز و قناد بی نظیره
پریسا
یکشنبه 4 اسفند 1392 07:21 ب.ظ
سلام

میشه خمیر فیلو و همین طور اسپرینگ رول رو ه میاد بدین؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
بله که می شه عزیزم
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic