آموزش بعدی تزئین و لایه گذاری کیک ساده پست قبل هست!

مواد لازم برای کرم پاستری:

آرد        یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ         دو عدد

آرد ذرت         یک قاشق غذاخوری

کره          30 گرم

شکر          4 قاشق غذا خوری

وانیل          1/4 قاشق چایخوری



تخم مرغ ، شکر و وانیل رو توی یه کاسه بریزین.



کمی که هم زدین کره رو اضافه کنین.



مخلوط باید به شکل فرنی دربیاد.



آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مواد بالا اضافه کنین



و شروع کنین به هم زدن!



شیر و وانیل رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد,

به محض جوشیدن, قابلمه رو از روی گاز بردارین.



 شیر داغ رو کم کم روی مخلوط شکر و آرد و تخم مرغ بریزین

 ( چون شیر داغه ممکنه باعث بستن زرده تخم مرغ بشه،

 پس در حین اضافه کردن شیر تند تند مخلوط رو هم بزنین )



اگه کرم گلوله گلوله شد اصلا" نگران نشین و با یه صافی صافش کنین!

 دوباره مخلوط کرم رو روی حرارت ملایم  به مدت یک دقیقه  هم بزنین،

 تا زمانیکه سفت بشه و خودش رو بگیره.



کیک رو از ارتفاع نصف کنین و کرم رو روی لایه زیری بکشین.



لایه دیگه کیک رو بذارین روی لایه زیری و شروع کنین به مالیدن کرم !



بادام،بادام زمینی یا گردو رو نگینی خرد کنین و بریزین روی کیک.




برچسب ها: شیرینی پزی آسان ، آموزش پخت کیک ، کیک ساده ، تزئین کیک ،

نگار
یکشنبه 30 آذر 1393 06:46 ب.ظ
سلام افتاب هنرمند و عزیز
خوشحالم از اینکه مجدد اموزشهای ارزشمندت را میبینم . بابت تاخیر عذر خواهی میکنم . گرفتار شده بودم . سعی میکنم این کیک که معلومه خیلی هم خوشمزه است رو درست کنم . ممنون از زحمتت.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام دوست مهربون،باوفا و همیشگی من
امیدوارم این سعادت رو داشته باشم که شاهد حضور گرم و مهربونانه و همیشگیت باشم
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic