یکشنبه 3 آذر 1392

بادمجون مهربون!

   نوشته شده توسط: سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی )    نوع مطلب :نکات خانه داری ،آشپزی آسان ،



بله که می شه بادمجون مهربون باشه!

وقتی اینهمه مفیده ،

و با یه پخت صحیح می شه از ضرر مصرف زیاد روغنش در امان بود،

خوب مهربونه دیگه!!


تو ی این روش استفاده از سفیده ی تخم مرغ باعث می شه

جذب روغن به حداقل برسه
.

تشکر ویژه از خواهر نازنینم (همزاد) که این روشو یادم داد.



بادمجونا رو بشورین و ورقه ورقه شون کنین

اگه پوست بادمجونا رو نگیرین بهتره ( تحقیقات جدید می گه مفیده!)

روی بادمجونا نمک بپاشین و بذارین یک ساعت بمونه

( با این کار بادمجون تلخیش گرفته می شه )



بعد از یک ساعت بادمجونا رو بشورین و با دستمال کاغذی خشکشون کنین .




سفیده ی تخم مرغ رو از زرده با یکی از روشائی که بلدین جدا کنین

اینجا از قیف استفاده شده که روش مطمئن و تمیزی هست!

تخم مرغ رو توی قیف بشکنین زرده اون بالا می مونه

و سفیده از لوله ی قیف توی ظرف زیری می ریزه!!



سفیده رو با برس به همه جای بادمجون بمالین



بادمجونا رو با یکی دو قاشق روغن سرخ کنین

( با حرارت ملایم )



بادمجونای سرخ شده رو روی چند برگ دستمال کاغذی بذارین

تا روغن اضافه ش گرفته بشه.


برچسب ها: نکات خانه داری ، سرخ کردن بادمجان ، روغن کم ، سلامتی ، جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ ، گرفتن تلخی بادمجان ،

sogand
سه شنبه 17 تیر 1393 02:50 ب.ظ
بوی تخم مرغ نمیده بعد از سرخ کردن؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : اصلا" عزیزم امتحان شده ست
عهدیه
سه شنبه 2 اردیبهشت 1393 02:01 ب.ظ
عزیزم سایتت بی نظیر بود همین و بس
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکرگلم خوشحالم که تو بیننده مطالبم بودی
پنجشنبه 3 بهمن 1392 06:40 ب.ظ
مرسی مرسی خیلی با حال بود مرسی مرسی
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوشحالم که دوستش دارین
یاسمین
سه شنبه 12 آذر 1392 05:07 ب.ظ
مرسی مامان هنرمند برای من که بادمجون خیلی دوست دارم و تازه گیها کلسترولم بالا رفته اموزش مفیدی بود مرسی بخاطر همه اموزشهای مفیدتون .
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
سپیده
پنجشنبه 7 آذر 1392 11:54 ب.ظ
باریکلا به مامانیه هنرمند خودم
خیلی جالب بود. ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : باریکلا به مامانیه هنرمند یا خاله ی هنرمند؟؟
دوست
چهارشنبه 6 آذر 1392 12:13 ب.ظ
اگه واقعا اینقدر کم روغن مصرف کنه.عالیه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : کمتر از اونچه فکرش رو بکنین
آناهیتا
سه شنبه 5 آذر 1392 08:29 ب.ظ
راستی من همونیم که دفعه قبل یادم رفت اسممو بنویسم.ببخشید حواسم نبود!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
مامان آرین
سه شنبه 5 آذر 1392 08:27 ب.ظ
سلام همسایه عزیز.روز خوبی داشته باشید..
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم دیروز و امروز نمی تونم به دوستای بلاگفائیم سر بزنم
آناهیتا
سه شنبه 5 آذر 1392 08:23 ب.ظ
چقدر خوب.مرسی.حتما امتحان میکنم.البته تازگیا دارم عادت میکنم از روغن محلی استفاده کنم.همون کره ی محلی.ضررش خیلی کمه اصلا چاق نمیکنه حتی پراز فایده ست.فقط خب گرون تره دیگه.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : اما من شنیدم که ضرر داره ها مخصوصا" برای جیب آقایون!!!
مهسان
سه شنبه 5 آذر 1392 05:44 ب.ظ
سلام مامان گلم خوبی
مرسی از ایده زیبات ، البته من این را میدونستمممم یعنی قبلا جایی خونده بودممممممممم
افتاب جونم جز 13 قران از ختم باقی مونده ، اگر خودت میتونی که تا هفته اینده دوشنبه بخونید که زحمتش را میکشید یا به یکی از دوستان گلتون میگید زحمتشا بکشند
ممنون میشم، فقط خبرشا بهم بدهید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
میام پیشت
الهام
سه شنبه 5 آذر 1392 05:39 ب.ظ
سلام عزیزم عالی بود و منم یه روش دیگه رو بلدم ک فقط بایکی دوقاشق غذاخوری روغن سرخ کنیم بادمجون هارو
باید بادمجان های ورق ورق شده رو داخل شیر بزنیم بعد سرخ کنیم البته مزه شیرهم نمیگیرد بادامجان ها
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
اینم خیلی جالبه و حتما" امتحانش می کنم
تشکر عزیزم
مریم
دوشنبه 4 آذر 1392 11:35 ب.ظ
سلام خسته نباشی باید حتما امتحانش کنم من بادمجون دارم برم سرخ کنم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
خوشحالم اومدی
ترمه
دوشنبه 4 آذر 1392 02:02 ب.ظ
خوراکهای بادمجونی یکی از لذیذ ترین خوراکاست...منم سالهاست ازین روش استفاده میکنم برا سرخ کردن...البته میشه بجای سفیده،ماست مالید روی بامجونا و بعد از نیم ساعت که گذشت،سرخشون کرد...اما من همین روشی رو که همزاد جون داده همیشه دارم و خیلی عالیه...ممنونم عزیز
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : ماست؟؟!!چقدر جالب !نشنیده بودم!شاید سلامت تر از تخم مرغ باشه!
امتحان می کنم
سیمرغ
دوشنبه 4 آذر 1392 01:15 ب.ظ
عالیه.به شرطی که خود سفیده تخم مرغ ضرری نداشته باشه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : انشاالله ندارد
مامان خانم
دوشنبه 4 آذر 1392 12:27 ب.ظ
سلام. خوبی عزیزم. چه ایده ی جالبی. من که عاشق این بادمجونهای خوشرنگ شدم. ادم اصلا دلش نمیاد بخورتشون. دست گلت درد نکنه.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
بهترین ویژگیش همین سلامت بودنشه برای من و تو هم که روغن سمه
دوشنبه 4 آذر 1392 11:43 ق.ظ
سلام بانو.روش مفیدی هست حتما امتحان میکنم.ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
تشکر
حتما" امتحان کنین
اسمتون؟؟؟؟؟؟؟؟
مریم بانو
دوشنبه 4 آذر 1392 11:16 ق.ظ
سلام آفتاب جونم.
چه روش خوب و ساده ای
فقط یه سوال
بادمجونا بوی تخم مرغ نمیگیرن؟ توی طعمش تاثیری نداره؟
من بادمجونارو میچینم توی توستر، و با چند قاشق روغن سرخش میکنم ولی اینم بنظر روش جالبی میاد
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
مطمئن باش که ابدا" بوی تخم مرغ نمی گیره و تازه همون دوقاشق روغنو هم مصرف نمی کنه
یه بار امتحان کن
مرجان
دوشنبه 4 آذر 1392 12:56 ق.ظ
افتاب جون ما که همیشه به وبلاگت سر میزنیم حالا چرا اون ته مه ها ما رو کذاشتی ؟و برای هر پستت نظر میذارم اما شما افتخار نمیدین بهمون سر بزنین!
بگذریم
من با این روش درست میکنم با روغن کم و شعله کم و در تابه رو میذارم اینجوری هم مغز پخت میشن هم سرخ و قهوه ای میشن
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : عزیزدلم جای شما روی سر منه چکنم اتوماتیکه دیگه!!!
اگه نیای لینکت می ره پائین!!
نیست که گاهی بدون آدرس میای این لینکیه هم هوشمنده خیر سرش نمی شناستت!!
بعدشم نازنینم لینک ما هم همینجاهاست توی وب شما دیگه
مامان اعظم
یکشنبه 3 آذر 1392 06:57 ب.ظ
سلام ای نازنین ...
ممنون که آموزش همۀ خوبیها رو در نظر داری و با این آموزش؛ خوبی سلامتی رو هم یادآوری کردی.
من و مریم که عاشق بادمجونیم حتماً از این روش استفاده خوهیم کرد .
پدر و پسر خونه دشمن بادمجونن , اما همسرم به مدد علم تغذیه و پیدا شدن خواص فراوان اون برای دیابنی ها , برای اولین بار تو عمرش رفته بادمجان خریده تا رو آتیش کبابی کنم و با آبغوره ناز خاتون درست کنم .
تی تی
یکشنبه 3 آذر 1392 04:48 ب.ظ
سلام دوست عزیز خوبید انشاالله ففط به هم شهریها سر میزنید ما قریبها دل نداریم سری به ما نمی زنید هر كجا ودر حال هر كاری هستید سلامت پایدار باشید...../روزگار به كامتان عسل../
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
اختیار دارین الان با سر میام
خانمی
یکشنبه 3 آذر 1392 04:16 ب.ظ
روش جالبی حتما امتحانش میکنم ممنونم آفتاب مهربون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر گلم
مهتاب
یکشنبه 3 آذر 1392 03:11 ب.ظ
ممنون از آموزشت من بادمجون رو توی تابه چدنی با روغن بسیار کم در حد سه قاشق غذاخوری و کم سرخ میکنم البته من کلا زیاد مواد غذایی رو سرخ نمیکنم بیشتر تفت میدم همینکه کمی سبک و طلایی شد برش میدارم فکر میکتم سالم تر باشه
از حضورت توی وباگم و نظر بسیار زیبا و لطیفت ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : همینطوره عزیزم
متاسفانه اکثر ما عادات بد طبخ غذارو نمی خوایم رها کنیم مثه همین سرخ کردن
برام دوستی با نازنینی مثه تو افتخاره نازنینم
مجله اینترنتی لیموترش
یکشنبه 3 آذر 1392 02:17 ب.ظ
وای خدای من چ عالی...
برم به خانمی یاد بدم...
ممنون...
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گرم من رو هم بهشون برسونین
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو