دوشنبه 4 شهریور 1392

پنیر پیتزا رو خودتون درست کنین!!

   نوشته شده توسط:    نوع مطلب :



آموزش تهیه ی پنیر پیتزا رو توی ادامه ی مطلب ببینین:

با این لینک آموزش روبه صورت ویدئو ببینین

http://www.aparat.com/v/GNTp2

مواد لازم:

شیر(خیلی هموژنیزه و استریلیزه نباشه!)     2 لیتر

قرص مایه پنیر        1/4

جوهر لیمو       1 قاشق چایخوری




شیر رو به دمای 60 درجه برسونین و 30 دقیقه حرارت بدین .

جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)

همچنان شیر رو حرارت بدین.



قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین

چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین
.



به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)

بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین

حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!

زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه

تقریبا" 15 دقیقه کافیه.




تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد



حاصل کار همچین چیزیه!!

که با قاشق چوبی تخت و بهتر از اون با دست باید خوب ورزش بدین!!

کمی نمک هم تو این مرحله اضافه کنین (اگه مایلین )



ادامه بدین!!هنوز ورز دادن می خواد!!



اونقدر کش و قوس بیارین پنیر بی زبون روتا کاملا" یه تیکه بشه!



پنیرو توی یه ظرف آب که چند تا تیکه یخ داخلش انداختین بذارین یه ساعتی بمونه

این باعث می شه پنیر منسجم تر بشه .



برای تازه موندن پنیر توی نایلون بپیچین وبذارین توی یخچال ویا فریزر.

برچسب ها: پنیر پیتزا ، پنیر موزارلا ، آموزش تهیه پنیر پیتزا ، طرز تهیه پنیر پیتزا ی خانگی ،

پری
سه شنبه 6 اسفند 1392 01:14 ب.ظ
مرسی عزیزم من این ویدیو رو قبلا دیده بودم ولی چون انگلیسی میگه کامل متوجه نمیشم یه سوال دارم این ورز دادن چه کمکی میکنه آید باید ورز بدیم نمیشه همینطوری استفاده اش کنیم؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نه گلم برای رسیدن به کیفیت دلخواه ضروریه
پری
سه شنبه 6 اسفند 1392 11:59 ق.ظ
کدوم آدرس رو اضافه کردین؟!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : یه لینک گذاشتم که آموزش پنیر پیتزا رو به صورت ویدئو نشون می ده
توی همون پست
ندیدیش
سه شنبه 6 اسفند 1392 11:27 ق.ظ
سلام

من وقتی جوهر لیمو رو اول اضافه کردم دلمه شد اشکال کار کجاست چون شما گفتین اول جوهر لیمو رو اضافه میکنیم بعد 30 دقیقه حرارت میدیم با 60 درجه اصلا کار به قرص پنیر نکشید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : این یعنی پنیر ساز ماهری شدی و دستت به شیر نخورده از ترسش می شه پنیر
به آدرسی که اضافه کردم توی پست برو و ببین
azadeh
شنبه 3 اسفند 1392 08:25 ب.ظ
سلام آفتاب جان میشه شیر رو در آون توستر گرم کرد؟
و سوال دیگه اینکه برای پنیر زدن شیر رو میجوشونیم و در همون حین توش مایه میزنیم بدون در نظر گرفتن دما میخوام بدونم میشه همین کارو بکنم بعد تو آبش بجوشونم آخه این دمای 60 درجه بد معضلیه!!! من ماکروفر ندارم روی گاز هم همینطور دما میره بالا و پاین نمیشه آورد در این زمینه یه راهنمایی بکن مرسی گلم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
من آون توستر ندارم و نمی دونم این کار ممکنه یا نه؟
دماسنج گلم تنها چیزیه که بهت کمک می کنه
دما حتما" باید به 60 برسه
azadeh
جمعه 2 اسفند 1392 08:45 ب.ظ
سلام آفتاب شرقی

یه سوال راجع به این رسپی دارم در مرحله دوم پخت که باید پنیر در آبش پخته بشه باید پنیر رو اول آبکش کنیم بعد در ظرف دیگه ایی تو آبش بپزیم یا تو همون ظرف خودش باید اینکارو بکنیم؟ بعدشم آیا باید مدام هم بزنیم یا نیازی به هم زدن نیست؟ از طرفی چون آب پنیر تو مرحله اول سرد شده باید آب و داغ کنیم بعد پنیر رو توش بپزیم یا از همون اول رو شعله متوسط بذاریم چون کمی طول میکشه آب گرم بشه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نه عزیزم توی همون آبی که از اول بوده باید مجددا" پخته بشه البته اگه توی ماکروفر بخوای عمل پخت رو انجام بدی باید آبش رو بگیری و دو تا 30 ثانیه بذاری توی ماکرو
پریسا
جمعه 2 اسفند 1392 12:06 ب.ظ
شما دقیقا از کدوم شیر استفاده کردید؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : دقیقا"با هر شیری که اقای همسر دم دستشون باشه و برام بگیرن!!
گاهی با شیر یارانه و گاهی شیر پاکتی و البته بیشتر با شیرای غیر پاستوریزه روستائی(البته از سلامت دام مطمئنم)
پریسا
جمعه 2 اسفند 1392 03:53 ق.ظ
سلام

شما از چه شیری استفاده کردین من هر چی ورز دادم حدودا 1 ساعت! یکدست نشد و اینطور کشدار نشد شاید شیر باید پرچرب باشه شیر یارانه کم چرب هستن چه طور میشه به اینصورت در بیاد من از یارانه استفاده کردم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
حرارت دیدن پنیر توی 15 دقیقه دوم هست که پنیرو کشدار می کنه و در واقع پنیر پخته می شه ونه فقط ورز دادن
این دستور تجربه شده ست و من مرتب انجامش می دم
مطمئن باش بعد از یکی دوبار لمش میاد دستت
حتی یه ماست ساده رو بار اول و دوم شاید نتونی با کیفیت مطلوب درست کنی
با شیر یارانه هم می شه اما خوب کیفیتش پائینتره
شقایق
جمعه 2 اسفند 1392 02:11 ق.ظ
سلام مامان گلم

من برای دوبسته و 300گرم شیر یارانه 1/4 قرص پنیر روتو استکان با 1/4 آب ولرم حل کرده و ریختم البته شیر ولرم شده بود دمای شیر باید چه قدر باشه وقتی مایه رو اضافه میکنیم چون شیر منم دلمه نشد!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : مقدار قرص رو بیشتر کن برای این مقدار شیر
مطمئن شو قرص پنیر تاریخش نگذشته باشه
شیر باید دستو نسوزونه در عین اینکه داغه
شقایق
سه شنبه 29 بهمن 1392 02:37 ق.ظ
من یکبار با شیر یارانه درست کردم البته با رسپی از یه وبلاگ دیگه به اینصورت که شیر که به جوش آمد 2 قاشق سرکه ریختم تا شیر برید و دلمه شد بعد حرارت رو خاموش کرده از آبکش گذروندم آبش رو گرفتم بعد داخل تابه 15 دقیقه رو حرارت ملایم تاب دادم بعد آوردم بیرون هر چی ورز میدادم حسابی خورد میشد و اصلا چیز خوبی از آب در نیومد میتونید بگید اشکل کارم کجا بوده؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوش اومدی شقایق عزیزم
کل کار به نظر میرسه درست نبوده
با روشی که گفتم انجام بده عزیزم
شقایق
دوشنبه 28 بهمن 1392 03:42 ب.ظ
سلام مامان آفتاب
من امروز وبلاگتونو دیدم از این رسپی پنیر پیتزا خیلی خوشم اومد فقط سوالی دارم ازتون من منظورتونو از شیر متوجه نمشم از این شیر های یارانه میشه اسفاده کرد؟ یا شیر باز یا شیر پاکتی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
منظور شیریه که خیلی پاستوریزه نباشه مثلا شیرای با ماندگاری طولانی نباشه
بله همین شیرای یارانه ای یا پاکتی
مهری
شنبه 26 بهمن 1392 01:08 ب.ظ
سلام ببخشید باید چه مدت زمان بدیم تا شیر منعقد بشه من نزدیک به یه ساعت زمان دادم اما وقتی هم زدم دلمه ها خیلی ریز بود مثل ماست باید چیکار کنم؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم همون لحظه باید این اتفاق بیفته !!(نهایتش 10 تا 15 دقیقه)
بنا برین
یا دما ی شیر کافی نبوده
یا مقدار مایه کم بوده
بهناز
دوشنبه 14 بهمن 1392 08:39 ب.ظ
ببخشید ایا تهیه پیتزا در خارج از فرهم ممکنه؟اگه میشه طرزتهیه اونوبذارید...متشکرم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : حتما" امکانش هست
کیک بدون فر رو توی مستطیل بالای وبلاگ سمت راست سرچ کن
توی فر ساده ای که آموزشش رو گذاشتم پیتزا هم می شه پخت
همینطور توی ماهی تابه ای که شعله پخش کن زیرش گذاشتی
مهم اینه که حرارت داخل ظرف به حدی بشه که پنیر رو ذوب کنه
افسانه
جمعه 4 بهمن 1392 12:45 ق.ظ
ممنون، دماسنج داشتم، ولی وقتی به دمای 60 میرسه، هنوز اجاق روشنه دیگه، دما بالا میرفت با اینکه حرارت کم بود خیلی، کاش یه عکس بزارید از شعله گازتون در هر دو مرحله،ممنونم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : 15 دقیقه حرارت معمولی
مث حرارتی که برای جا افتادن خورشت تنظیم می کنیم
نه حرارتی که برای جوشیدن آب برنج تنظیم می شه
فعلا" که توی خونه ما پیتزا ممنوعه عزیزم
باید صبر کنی یه مهمون پیتزا خور گیرم بیاد تا پنیرپیتزا درست کنم و عکس شعله گازو برات بذارم
جمعه 27 دی 1392 01:24 ق.ظ
سلام
من درست کردم ولی ی چیزی شد بین پنیر صبحانه و پیتزا. مزه پنیر پیتزا رو تقریبا داشت اما کش رو اصلا
خیلی سخت بود که وقتی دما به 60 میرسه همونطور نگهش داریم. حرارت رو کم کردم ولی بالا میرفت تا 70 هم میرسید. چکارکنم؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : دماسنج برای همینه دیگه که نذاری دما بالا تر ار 60 بره
مهمترین قسمتش(که باعث کشدار شدنش می شه)مرحله دوم پخته
15 دقیقه با حرارت متوسط(نه زیاد)
مهری
چهارشنبه 25 دی 1392 12:32 ب.ظ
سلام مرسی از اموزشتون. یه سوال داشتم میخواستم بدونم بار دوم که حرارت میدین دوباره پنیرو تو اب خودش حرارت میدین یا بدون اب ؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
توی آب خودش! اما به مدت کم و باحرارت متوسط
لیلا از کرمانشاه
پنجشنبه 12 دی 1392 07:24 ب.ظ
از قسمت آشپزی خیلی خوشم اومد ممنون لطفا بعضی اصطلاحات درمور مواد شیرینی که استفاده می کنید بگید در صورت نبود این مواد چه چیزی رو می تونیم اضافه کنیم .اموزش سارافون ودامن قلاب بافی برای 6 سال را لطفادر وب سایتتون قراردهید.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوش اومدی لیلا جون
می خوام انشاالله قسمت آشپزی رو ویرایش کنم
چشم از توصیه هات استفاده می کنم
گ
چهارشنبه 11 دی 1392 08:44 ب.ظ
سلام خانم خانما ممنونم که زود جواب دادین میرم درست میکنم خبرشو بهتون میدم.یه دنیا ممنون موفق و پاینده باشید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
afsan
جمعه 6 دی 1392 06:26 ب.ظ
تو رو خدا بگید این دماسنجو از کجا میشه گرفت؟ قیمتش بالاست؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : فروشگاههای لوازم قنادی
قیمت جدید رو نمی دونم عزیزم
گلی
چهارشنبه 4 دی 1392 06:32 ب.ظ
سلام عزیزم خوب هستین
مرسی بابت اموزشت واقعا دوس دارم درست کنم.اما متوجه نشدم یه جاهایی عکس با متن جور در نیمد.میشه دقیق برام توضیخ بدین
بعد از این که قرص رو انداختین و دلمه زد میزاریم خودشو ببنده بعد چاقو میزنیم و جوهر لیمو میزنیم ؟یا جوهر لیمو رو در حین پخت میزنیم.اگه دقیق بگید ممنون میشم.سوال دیگم اینه که اول ورز میدیم بعد حرارت یا اول حرارت میدیم بعد ورزش میدیم.؟چرا تو اب سرد انداختین
مرسی گلمممممممممم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
اگه اجازه بدی متن آموزش رو ویرایش می کنم
دوباره بیا ببین
مینو
چهارشنبه 27 آذر 1392 01:55 ب.ظ
ممنونم از این همه زحمتی که میکشید .امیدوارم همیشه سلامت و پایدار باشید .
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر از نگاه مهربونت عزیزم
افسانه
شنبه 25 آبان 1392 11:48 ب.ظ
سلام مامان، شاهکاری عزیزم چقدر زود جواب دادی،واقعا ممنون
منظور از سوال آخرم این بود که اون یه رب اخر،پختن پنیر با چه دمایی باشه،ممنونم یه عالمه
بوووووس
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
تشکر از لطف و مهربونیت
یه ربع آخر باید حرارت ملایم باشه چون حرارت زیاد تو این مرحله باعث بی کیفیت شدن مزه و همینطور ظاهر پنیر می شه
افسانه
شنبه 25 آبان 1392 02:15 ب.ظ
سلام مامانی،عاااالیه
چند تا سوال دارم
من که دماسنج ندارم چطور بفهمم دمای 60 رو؟
جوهر لیمو پودره
؟عطاریا دارن؟
سوال مهمترم، قرص پنیرش چی هست؟
آخر اینکه حرارت دادن پنیر در چه دمایی باشه،شعله کم؟
دوستت دارم،مرسی از آموزش خوبت
امیدوارم زود جواب بدید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
تشکر از توجه و علاقه ت
باید دماسنج بداری گلم!! تنظیم دما برای تهیه ی این پنیر مهمه!!
جوهر لیمو یا اسید سیتریک اسید میوه های ترشه و به صورت پودر توی عطاری ها به فروش می رسه
آنزیمکس Enzymaks و رنی لسه (Rennilase)
اونجا که باید حرارتو به 60 برسونی تند و ادامه کار حرارت متوسط
منم دوستت دارم نازنینم
toot-farangi.ir
پنجشنبه 16 آبان 1392 09:28 ق.ظ
خواهش میکنم آفتاب جون
ممنون که عضو شدی
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
toot-farangi.ir
دوشنبه 13 آبان 1392 04:00 ب.ظ
سلام عزیزم
ممنون بابت آموزش خوبت
این آموزش رو تو سایتم قرار دادم با اجازتون البته
http://forum.toot-farangi.ir/thread106.html#post485

خوشحال میشم اگه سایت ما رو هم به لینک دوستانتون اضافه کنید.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
کار بسیار خوبی کردین
تشکر از ذکر منبع این نشونه کمال و بزرگواریتونه
همزاد
شنبه 9 شهریور 1392 06:18 ب.ظ
سلام گلمچه باصرفه وکارآمدآخه پنیرپیتزاواقعا گرونه ولی انگاریه کم سخته نه؟ راستی نگفتم دخترام هم از طرفدارای پروپاقرصت هستن وازآموزشاتم خیلی استفاده میکننحالاقراره باهم این پنیرودرست کنیم وبعدش بریم سراغ آرد برنج برای نی نی گولو گفتم که تازگیامامان بزرگ شدم وازآموزشای نینیانتون خیلی استفاده میکنم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
مگه پنیر معمولی درست نکردی؟؟
این یه مرحله پخت اضافه داره همین!!!
در عوض بوووووووووق تومن به نفعته گلم!!
یعنی می شه منم یه روز نوه دار بشم و اینجور ذوقشو بکنم!!
زهره...
جمعه 8 شهریور 1392 01:07 ق.ظ


سلام
خیلی از وبتون خوشم اومد با اجازتون لینکش کردم .
عالیه که آدم خودکفایی کنه ..
ممنونم دوست داشتید به من هم سر بزنید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
خوش اومدی و تشکر اما گلم وبت منو راه نداد!!
یعنی جزء وبلاگائی هستی که سیستمم نمی ذاره واردشون بشم
البته به زودی مشکلم حل می شه و می آم پیشت عزیزم
مبین طرح
پنجشنبه 7 شهریور 1392 02:10 ب.ظ
سلام خانمی
ممنون
جالب بود
ان شاءالله امتحان می کنم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
حتما"درستش کن گلم
مرجان
چهارشنبه 6 شهریور 1392 11:40 ب.ظ
مرسی آفتاب جون از اموزش عالیت
یه سوال تو عکسی مه داره جوهر لیمو میریزه شیر شکل مایع داره یعنی بعد از دلمه زدم دوباره باید بجوشونیم تا شکل مایع بشه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نه عزیزم دیگه شکل مایع نمی شه توی ترجمه ش جوهر لیمو بعد از دلمه شدن شیر ریخته می شه اما عکسش اینجوری بود !!
منم با حفظ امانت ترجمه کردم!!
احتمالا" دلمه ها رفته ته ظرف!!!
مامان خانم
چهارشنبه 6 شهریور 1392 07:20 ب.ظ
سلام افتاب جون. ممنون از ازمایشت. من هم باید یک بار امتحان کنم. از درست کردن پنیر و ماست خیلی لذت میبرم هرچند نتیجه همیشه خوب نیست. موفق باشی گلم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
درست می گی منم بعضی وقتا ماستم شل می شه!!! البته از رو نمی رم و باز تجربه می کنم!!
و گاهی که زرنگ می شم کره هم می گیرم!!!
فهیمه
سه شنبه 5 شهریور 1392 11:44 ب.ظ
سلام مامان آفتاب جون.ممنون از اموزشت.می خواستم بدونم بعد از اینکه جوهر لیمو رو اضافه می کنیم دوباره تیکه های پنیر و می جوشونیم؟اون قسمت و متوجه نشدم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم بله مجددا" پنیر رو حرارت می دیم
چون با اجرای مراحل اولیه پنیر معمولی ساخته بودیم با این پخت هست که پنیر کشدار و تبدیل به پنیر پیتزا می شه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
نمایش نظرات 31 تا 60
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو