دوشنبه 4 شهریور 1392

پنیر پیتزا رو خودتون درست کنین!!

   نوشته شده توسط: سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی )    نوع مطلب :آشپزی آسان ،نکات خانه داری ،



آموزش تهیه ی پنیر پیتزا رو توی ادامه ی مطلب ببینین:

با این لینک آموزش روبه صورت ویدئو ببینین

http://www.aparat.com/v/GNTp2

مواد لازم:

شیر(خیلی هموژنیزه و استریلیزه نباشه!)     2 لیتر

قرص مایه پنیر        1/4

جوهر لیمو       1 قاشق چایخوری




شیر رو به دمای 60 درجه برسونین و 30 دقیقه حرارت بدین .

جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)

همچنان شیر رو حرارت بدین.



قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین

چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین
.



به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)

بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین

حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!

زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه

تقریبا" 15 دقیقه کافیه.




تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد



حاصل کار همچین چیزیه!!

که با قاشق چوبی تخت و بهتر از اون با دست باید خوب ورزش بدین!!

کمی نمک هم تو این مرحله اضافه کنین (اگه مایلین )



ادامه بدین!!هنوز ورز دادن می خواد!!



اونقدر کش و قوس بیارین پنیر بی زبون روتا کاملا" یه تیکه بشه!



پنیرو توی یه ظرف آب که چند تا تیکه یخ داخلش انداختین بذارین یه ساعتی بمونه

این باعث می شه پنیر منسجم تر بشه .



برای تازه موندن پنیر توی نایلون بپیچین وبذارین توی یخچال ویا فریزر.

برچسب ها: پنیر پیتزا ، پنیر موزارلا ، آموزش تهیه پنیر پیتزا ، طرز تهیه پنیر پیتزا ی خانگی ،

صباجون
یکشنبه 30 دی 1397 09:12 ق.ظ
سلام خانم هنرمند ممنون به خاطر اموزشهای کاربردیتون حیف چرا عکسها دیده نمیشن میشه یه چک کنین, ومن که دماسنج ندارم بازم میتونم این پنیرو درست کنم ؟؟چطوری؟؟ممنونم:-*
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
همونطور که در ابتدای وبلاگ گفتم سایت آپلود قبلی پشتیبانی نمی کنه تصاویر رو و همه پاک شدن
باید مجددا" و به مرور تصاویر رو مجدا" آپلود و جایگزین کنم
دماسنج مخصوص رو لوازم قنادی فروشی ها دارن و خیلی هم گرون نیست عزیزم
دماسنج لازمه
اسما خانم
شنبه 28 شهریور 1394 02:19 ب.ظ
سلام. ممنون از سایت عالی تون. من یه بار پنیر درست کردم اما با سرکه و روی پیتزا اصلا اب نشد.
امید وارم با این دستور بتونم موفق بشم پنیر پیتزای خوبی درست کنم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام اسما خانم عزیزم
منم آرزو می کنم و امیدوارم هم توی تهیه این پنیر و هم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلندباشی
مریم
جمعه 16 مرداد 1394 03:47 ب.ظ
سلام. لطفا عکسای حذف شده رو مجددا بزارید. ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام حتما" گلم
زهرا
دوشنبه 1 تیر 1394 03:51 ب.ظ
سلام.ممنون از روش عالیتون فقط دو تا سوال دارم
اول اینکه اگه بخوایم به جای جوهر لیمو سرکه بریزیم میشه؟و اگه میشه مقدارش چقدره؟
دوم اینکه اگه از شیر محلی که خودمون قبلا جوشوندیمش استفاده کنیم اشکالی داره؟چون من زیاد با شیرهای بازاری موافق نیستم
ممنون میشم اگه زود جاب بدین...سایت خیلی خوبی دارین
دوشنبه 4 خرداد 1394 01:45 ب.ظ
سلام دوستان شماموفق شدین پنیر پیتزارو درست کنید؟ من که هنوز موفق نشدم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
این دستور بارها و بارها امتحان شده و امتحانشو پس داده
باران
سه شنبه 18 فروردین 1394 06:08 ب.ظ
سلام ممنون از این همه حوصله و دقت در پاسخ به سوالات
من هم به سوال داشتم آفتاب جون
فاصله اضافه کردن مایع پنیر و جوهر لیمو چقدر باید باشه؟ اول که جوهر لیمو زدیم چقدر بعدش مایع پنیر رو بزنیم
پیشاپیش تشکر میکنم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
تشکر از لطف و همراهیت
بعد از اضافه کردن جوهر لیمو باید چند دقیقه هم بزنی شیر رو و بعد مایه پنیر رو اضاف کنی گلم
لیلا
سه شنبه 19 اسفند 1393 02:10 ب.ظ
وااای ممنون که زود جواب دادین.شاید باورتون نشه خیلی از دستورارو امتحان کردم ولی نمیشه....
تورو خدا ببخشید ولی تو دستور فرمودین دما رو به60 برسونیم بعد جوهرلیمو رو اضافه کنیم ولی درجواب دوستان فرمودین تا شیر سرده.من کاملا گیج شدم نه اینکه دستورای زیادی رو امتحان کردم
یه چیز دیگه:اینکه گفتین تو دمای 60 درجه نیم ساعتحرارت بدیم وقتی رو حرارت کمم باشه دما بیشتر میشه؟؟؟؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : یک دنیا تشکر از دقت و توجهت نازنینم
یکی ازنظرات رو اشتباه پاسخ داده بودم که به لطف تو اصلاحش کردم
در مورد سوال آخرتون هم منظور این هست که وقتی به 60 درجه رسید و جوهر لیمو رو اضافه کردین 30 دقیقه دیگه بذارین بمونه (اما نه با همون حرارت 60 درجه)
و یک نکته خییییییلی مهههههههههههههم((((( این جور کارا مثل ساختن پنیر یا ماست و...بیشتر تجربی و چشمی هست و با تجربه و تمرین به راه حل نهائی می رسین عزیزم)))))
لیلا
سه شنبه 19 اسفند 1393 01:39 ب.ظ
سلام.میگم دستور پنیر پیتزایی که دادین با جواب سؤالایی که دادین متفاوت.
من کلی شیر خراب کردم میشه واضحتر و دقیقتر توضیح بدین.ممنون میشم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
دستور تهیه با جواب سوالا متفاوت نیست گلم.
اگه دوباره پیامارو بخونین می بینین که حتی یک جواب چند بار تکرار شده.
لطفا" برای اطمینان بیشتر لینک ویدئو آموزش رو ببینین که کاملا" عملی و مطمئن هست
الهام
پنجشنبه 2 بهمن 1393 04:11 ق.ظ
سلام.من به همین‌ روشی که گفتید درست کردما اصلا کش نیومد و چسبنده هم‌ نشد یعنی ریز ریز‌شد... چجوری بفهمم دما ۶۰ درجه هستش؟حتما باید دماسنج بگیرم؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
بله این یک روش تجربه شده ست
توی یه مرحله این اتفاق می افته و پنیر به صورت تکه های کوچک در میاد که باید پخته بشه ، از صافی رد بشه و با ورز دادن یک تکه و منسجم بشه گلم
MIM
چهارشنبه 17 دی 1393 08:39 ب.ظ
سلام .ببخشید میدونم که دیره دارم می پرسم ولی الان پیج تون دیدم ..میشه بگین زمانی که جوهر لیمو اضافه می کنیم دمای شیر چقدره ؟ بعدش رو گاز می زاریم گرم شه بعد مایه خمیر می ریزیم یااینکه مایه خمیرم در دمای پایین می ریزیم و می زاریم پنیر ببنده و بعد برش می دیم و روی گاز میزاریم و میپزیم ...میشه مرحله به مرحله دما و زمان حرارت رو بگین
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
دقت کنین:
1-شیر رو تا دمای 60 درجه 30 دقیقه حرارت بدین
2-جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)
3-همچنان شیر رو حرارت بدین.قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین
4-چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین.(حرارت کم)
5-به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)
6-بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین
7-حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!
زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه
تقریبا" 15 دقیقه کافیه.
8-تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد.
و بعد ورز دادن و توی آب یخ انداختن...
البته مایه پنیر نه مایه خمیر!
zolal
یکشنبه 14 دی 1393 02:26 ب.ظ
سلام دوست عزیز منم میخوام پنیر بدرستم ولی دقیق متوجه نشدم تو مامی سایت ب نقل از شما نوشته شده ک شیر سرد ک شد مایه پنیر میزنین و بعداز دلمه شدن جوهر لیمو اینجا برعکس
من ک گیج شدم!!!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
ممنون می شم اگه لینک باز نشر مامی سایت رو برام بذارین
پنجشنبه 20 آذر 1393 12:32 ق.ظ
منظور از اینکه شیر را با دمای 60 درجه 30 دقیقه حرارت بدیم چیست مگر هر چقدر حرارت بدیم دمای شیر بالا نمیره؟ چطور در دمای 60 نگه داریم؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوش اومدین
شیر رو باید به دمای 60 درجه برسونین و 30 دقیقه بهش حرارت بدین (حرارت ملایم)
زهرا
یکشنبه 9 آذر 1393 04:19 ب.ظ
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم مراحلی که گفتید اینجوریه؟ منظورم اینه که من درست متوجه شدم که:
به شیر سرد (قبل از گذاشتن روی حرارت ) جوهر لیمو اضافه میکنیم. میگذاریم تا حرارت 60 درجه یه ربع حرارت ببینه. بعد قرص پنیر اضافه میکنیم میذاریم یه ربع دیگه با حرارت ملایم حرارت ببینه. بعد آب پنیر رو میگیریم و ورز میدیم. درسته؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
دقت کن:
1-شیر رو تا دمای 60 درجه 30 دقیقه حرارت بدین
2-جوهر لیمو رو به شیر اضافه کنین (ترجیحا" توی مقدارکمی آب حلش کنین)
3-همچنان شیر رو حرارت بدین.قرص مایه پنیر رو توی 1/4 فنجون آب حل کنین و به شیر اضافه کنین و هم بزنین
4-چند دقیقه شیر رو با همین حرارت هم بزنین.
5-به شیر10 تا 15 دقیقه زمان بدین تا دلمه بشه(منعقد بشه)
6-بعد با یه کارد تیز دلمه هارو ببرین
7-حالا نوبت مهم ترین قسمت یعنی پختن پنیره!
زیاد حرارت دیدن پنیر توی این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می شه
تقریبا" 15 دقیقه کافیه.
8-تیکه های پنیر رو توی صافی بریزین تا آبش بیرون بیاد.
و بعد ورز دادن و توی آب یخ انداختن
محمد
دوشنبه 3 آذر 1393 11:49 ب.ظ
با سلام.
آیا می شود به جای استفاده از جوهر لیمو یا قرص از سرکه استقاده کرد؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
برای پنیر پیتزا تجربه دیگه ئی به غیر از دستوری که دیدین ندارم.
فاطمه
یکشنبه 2 آذر 1393 06:23 ب.ظ
سلام ممنون ازآموزشتون خواستم بگم از کجا بایدقرص مایه پنیر رو گیر بیاریم،اگه پیدا نکردیم به جاش چی بریزیم تا خوب در بیاد پنیرمون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
قرص مایه پنیر رو حتما" عطاری ها دارن
سیما
یکشنبه 18 آبان 1393 08:00 ب.ظ
سلام خیلی عاااااااااااااااااااالی بود واقعا ممنونم.........
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
نرگس
جمعه 11 مهر 1393 02:28 ق.ظ
سلام افتاب جون......ممنون که جوابم رو دادی من یک بار این پنیر رو درست کردم همه دستورات رو مو به مو انجام دادم تا مرحله دلمه زدن خوب پیش رفت ولی وقتی دلمه ها روبا کارد تیز تکه کردم وبا اب خودش گذاشتم بپزه مثل دوغ وارفت ومقدار خیلی کمی پنیر داد .والبته موقعی که در ابتدای کار جوهر لیمو به شیر زدم یه مقدار کم برید....نمیدونم اشکال کارم چی بوده لطفا راهنمایی بفرمایید.......
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
اگه مراحل کار رو با دقت انجام بدی مطمئن باش نتیجه دلخواه رو می گیری
حتی پنیر معمولی هم اگه به موقع و زمانی که حرارت شیر به حد معینی نرسیده مایه پنیر زده بشه نتیجه دلخواه رو نمی ده
نرگس
یکشنبه 23 شهریور 1393 03:06 ب.ظ
سلام ......واقعا ازتون ممنونم .من یک ماهی هست دنبال دستور معتبر پنیر پیتزا هستم.با نصف این مقدار شیر چقدر قرص وجوهر لیمو استفاده کنم .....ماندگاری این پنیر چقدره.......بازم مرسی امیدوارم خوب بشه پنیرم......
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
همه چی نصف بشه
توی یخچال تا 10 روز کاملا" تازه و با کیفیت می مونه
ساناز
شنبه 15 شهریور 1393 05:25 ب.ظ
سلام، من و همسرم دو بار. پنیر درست کردیم، ولی مثه آرد. شده. طبق روشی. تو اینترنت. انجام. دادیم، ولی. نمیشه
لطفا رهنمایی کنید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
اگه قدم به قدم طبق دستوری که توی پست هست انجام بدی عالی از آب در میاد گلم
فاطمه
پنجشنبه 6 شهریور 1393 01:48 ب.ظ
اصلا باور نمیکنم شما به این سرعت جوابمو بدین
واقعا ممنونم
یه سوال دیگه هم داشتم البته باز هم پیشاپیش سپاسگذارم: آب پنیر من در اخر کار مثل دوغ شده بود یعنی وقتی یک مقداری که موند کلی حالت ماست ته ظرف ته نشین شده بود و آب بالاش هم رقیق نبود
و پنیرم هم کم شد و خورد که اصلا انسجام پیدا نکرد.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نظر و حضور دوستای گلم برام ارزشمنده و خودمو ملزم به پاسخ می دونم
ظاهرا"مرحله آبگیری ازدلمه ها رو خوب انجام ندادی عزیزم
سعی کن مراحل کار رو با دقت انجام بدی گلم و مطمئن باش این روش بارها توسط خودم تجربه شده
فاطمه
پنجشنبه 6 شهریور 1393 12:44 ب.ظ
سلام ممنون از این دستور زیباتون
یه سوال: دمای شیر هنگام اضافه کردن جوهر لیمو چقدر باید باشد؟ سرد یا 60 درجه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
تشکر از حضورت
دمای 60 درجه عزیزم
حامد
پنجشنبه 2 مرداد 1393 05:17 ب.ظ
آخه قبل این مرحله گفته
5. Cook the Curds: Place the pot back on the stove over medium heat and warm the curds to 105°F. Stir slowly as the curds warm, but try not to break them up too much. The curds will eventually clump together and separate more completely from the yellow whey.
خب این مگه همون مرحله پخت پنیر نیشت؟این چیه؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
قسمتی از لینک که من بازگو کردم آخرین مرحله ای بودکه طرز تهیه پنیر بدون ماکرو رو توضیح داده بود یعنی قسمت پخت همون یک باره و ترجمه این قسمت اینه که:بپزید دلمه رو روی اجاق با حرارت متوسط و به آرومی همش بزنیدلمه هارو تیکه تیکه کنین تا آبش خارج بشه و در نهایت دلمه ها لخته می شن.
شما طبق دستور تصویری عمل کنین و مطمئن باشین به نتیجه می رسین.
حامد
پنجشنبه 2 مرداد 1393 04:43 ب.ظ
سلام
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم چند مرتبه که من درست کردم اما خراب شده:( هر دفه پنیر من بوی ترشیدگی میده مال چیه؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
با انجام مراحل کار بطور صحیح این اتفاق نباید بیفته
حامد
پنجشنبه 2 مرداد 1393 04:38 ب.ظ
سلام
ممنون که جوابمو دادید
در آموزش های انگلیسی بعد از اینکه این مراحل انجام شد میگه که پنیر رو درون بی که بزدیک جوشه بریزید و چند دقه بزارید بعد که از ّآب خارجش میکنید شروع میکنه کش اومدن و بعد دویاره ورز دهید؟
روش شما نداره این قسمتو که بعد پختن پنیر و مالش دادن اونه؟
http://www.thekitchn.com/how-to-make-homemade-mozzarella-cooking-lessons-from-the-kitchn-174355
اینم فیلم در این مورد
http://video.wikipg.com/show/16624_16623/%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1%20%D9%85%D9%88%D8%AA%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%84%D8%A7_33247
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام و تشکر از لینک های ارسالیتون
در واقع هر دو دستور یکی هست فقط توی لینک ارسالی که شما محبت کردین و به اشتراک گذاشتین برای گرم کردن مجدد از آب خود پنیر استفاده نشده که مجددا" توصیه می کنم از همون آب استفاده کنین.
Making Mozzarella Without the Microwave: Instead of microwaving the curds to make mozzarella, warm a large pot of water to just below boiling (about 190°F). Pour the curds into a strainer and nestle the strainer into the pot so the curds are submerged in the hot water. Let the curds sit for about five minutes. Wearing rubber gloves, fold
the curds under the water and check their internal temperature. If it has not reached 135°F, let the curds sit for another few minutes until it does. Once the curds have reached 135°, lift them from the water and stretch as directed.
حامد
چهارشنبه 1 مرداد 1393 03:17 ب.ظ
سلام
بعد از دلمه شدن با همه آبی که زیر دلمه ها هست میزاریم 15 دقه حرارت ببینه؟در این مرحله دما چقدره؟آب به جوش میاد؟
بعد از پختن پنیر رو صاف می کنیم و فشار میدیم تا آبش خارج بشه؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
1-بله
2-درحد جوش اومدن آب
3-بله
4-بله و یه وزنه سنگین بیشتر به خروج آب کمک می کنه
بهتون توصیه می کنم این روش رو بدون ترس امتحان کنین
دوشنبه 16 تیر 1393 05:27 ب.ظ
سلام.مچکرم از این همه دقت و سلیقه.عالیه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
لیدا
پنجشنبه 29 خرداد 1393 11:24 ق.ظ
سلام خسته نباشی عزیزم شما بهترین سایت اشپزی رو دارید از شما ممنونم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
تشکرازلطفت
امامن که پستای آشپزی زیادی ندارم عزیزم
Majid Moshaver
جمعه 9 خرداد 1393 09:03 ب.ظ
سلام خوبین؟
میشه بنر وبلاگ منو بزارید تو وبتون؟
هدفم اموزشی و کنکوری هست شما هم در راستای این هدفم کمکی کرده باشی
ممنون میشم خبرم کنید جواب رو
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
میام خدمتتون
اسما
شنبه 24 اسفند 1392 03:06 ب.ظ
سلام عزیزم ممنون از مطالبی که میذاری عاااااالیه.من قبلا پنیر معمولی درست کردم امیدوارم بتونم اینو هم درست کنم
نازی
پنجشنبه 8 اسفند 1392 05:46 ق.ظ
سلام، ممنون بابت اطلاعاتتون، فقط کامل تر توضیح بدید. من اون فیلم رو هم دیدم ولی کلا با رسپی شما فرق داره. بعد ماکروفر که 73 درجه نداره!!!
من جوهر لیمویی که گرفتم مثل شکره، باید آب کنم؟ من همونجوری ریختم همون مرحله اول دلمه شد.
بعد من از لبنیاتی شیر کیلویی گرفتم اول جوشوندمش خنک که شد مراحل رو اجرا کردم. اشکالی نداره؟
قسمت آخر که آب پنیرو میگیریم چقد باید آبش گرفته شه؟ من پدرشو درآوردم به قطره هم نداشت
دیگهههه!! آها من پنیرم خیلی کش نیومد
یه بار درست حسابی توضیح بدید واسه من ، جوری که میخواید به یه تازه عروس خنگ توضیح بدید
بازم ممنون میشم، خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم، شوهرم میگه نمیتونی، ولی میخوام ثابت کنم که می تونم
مرسییییییییییییییییییی
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : عزیزم ماکرو برای مرحله پخت استفاده می شه یعنی آخرین مرحله
بله جوهر لیمو مث شکره اما می شه همینجور هم بریزی
آب پنیر تا قطره آخر باید گرفته بشه
اگه خوب پخته باشه و خوب ورز داده بشه حتتتتتما" خوب هم کش میاد
حوصله داشته باش و یه بار دیگه با دقت مراحل کارو انجام بده دختر نازنینم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
نمایش نظرات 1 تا 30
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic