چهارشنبه 23 مرداد 1392

پوست هندونه هاتونو دور نریزین!!

   نوشته شده توسط: سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی )    نوع مطلب :نکات خانه داری ،آشپزی آسان ،



به سلامتی هندونه مهربون که با  گوشت و پوستش دلمونو شاد می کنه!



 پوست هندونه    یک کیلو
     شکر     یک کیلو و 200 گرم
     آب   4 لیوان  
    آهک    250 گرم 
    مغز دونه هل   10 عدد (اختیاری)
     آبلیموی تازه    یک قاشق غذاخوری



 پوست رویی سبز هندونه رو با پوست کن خیلی نازک بگیرین.



 سفیدی پوست هندوانه را به هر شکلی که مایل هستید قالب بزنید.



 آب و آهک رو با هم مخلوط کنین و بذارین ته نشین بشه
آب زلال روی آهک رو جدا کنین
 پوست هندونه رو 24 ساعت توی آب آهک بذارین
هر نیم ساعت اونو هم بزنین



پوستارو توی آبکش بریزین وچندین بار با آب سرد بشورین
 طوری که آهک اون کاملا گرفته بشه.
 چند ساعت پوست هندونه روتوی آب سرد که چند تکه یخ
 داخلش انداختین بذارین5 تا 6  بار آب رو عوض کنین.



 شکر رو به همراه 4 لیوان آب روی حرارت بذارین و هم بزنین
 تا کاملا" حل بشه و 30 دقیقه با حرارت کم بجوشه



 پوست هندونه رو اضافه کنین و بذارین یه ساعت
با حرارت کم بجوشه.





 حالا آبلیموو دونه های هل رو رو اضافه کنین
و بذارین مربا به قوام برسه(غلیظ بشه)


برچسب ها: هندوانه ، مربا ، مربای پوست هندوانه ، هل ، آب آهک ،

ویانا 93
دوشنبه 29 دی 1393 12:58 ق.ظ
ممنون از ایده های خوبتون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر از حضور و نظرتون
مامان مهشید
یکشنبه 6 مهر 1393 04:12 ب.ظ
آفتاب جونم واقعا دیگه فکر نمیکردم باپوست هندونه هم هنر نمایی کنی احسنت هنرمنیتو به همه ثابت کردی . بان جان میگم من که ایمیل و وبلاگ ندارم نظرامو نمیذاری؟ منکه این همه دوستت دارم نظرمو نمیذاری؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : اما عزیزم به غیر از امروز که نظری نداشتی گلم
سارا
پنجشنبه 14 فروردین 1393 02:28 ب.ظ
میشه بجای اهک یک چیز دیگه رو معرفی کنین؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : فقط آهک این شکنندگی و شفافیت رو به وجود میاره عزیزم
اشرف السادات
چهارشنبه 6 فروردین 1393 09:13 ب.ظ
ممنون بنظر خوشمزه میاد باید درستش کنم .یکم زحمت داره
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر از نظرتون عزیزم
هر کار خوبی با زحمت انجام می شه گلم
جمعه 25 بهمن 1392 04:15 ب.ظ
سلام میشه بگین نخود برای فلافل چند روز باید خیس بخورد
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
12 ساعت
سارا
شنبه 23 آذر 1392 03:46 ب.ظ
ممنون از سایت جالب و مفیدتون, من تازه ازدواج کردم و علاقه زیادی به هنر دارم,کلی از سایتتون استفاده کردم,فقط یه سوال داشتم اگه بخوایم در طول 24 ساعت که پوست هندونه توی اب اهکه هر نیم ساعت یه بار همش بزنیم خیلی سخت میشه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوشحالم که برات مفید بوده وبم عزیزم
البته می دونی که آب زلال روی آهک مورد استفاده قرار می گیره
فقط چند ساعت اول لازمه زیر و رو بشه و چند ساعت آخر
انالین
چهارشنبه 15 آبان 1392 09:39 ق.ظ
سلام. فک نمیکنم با این روشی که شما دارین هیچ چیز دور ریختنی تو دنیا باشه !
یه سوال ؟
آهک واسه بدن ضرر نداره؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نه عزیزم ما که آهکو نمی خوریم !!
با اون همه شستن کاملا" پاک می شه
خدایی
سه شنبه 12 شهریور 1392 01:44 ب.ظ
سلام افتاب جونم منم امدم جات خالی رفته بودم سفر بازم که معرکه کردی حسابی چیزای قشنگ تو وبلاگت گذاشتی دوست دارم مرسی از زحماتت.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم خوش اومدی رسیدنت به خیر عزیزم
همزاد
دوشنبه 4 شهریور 1392 10:03 ب.ظ
سلام مامان افتابی گلم.دلم برات یه ذره شده بود... درسته دیربه دیربهت سرمیزنم اماخیلی دوستت دارمراستش بازی روهم خیلی دوست دارمفقط وقتی بتونم بازی کنم میام بهت سرمیزنمحالاامتحان ترم تابستونم تموم شده وازظهرتاحالادارم بازی میکنم!!!!!! واااااااای چقدپستای جدیدوخوشکلاین مربات که معرکه بود.من کدوتنبل روباآب آهک درست میکنم که محشره ولی باپوست هندونه دورریختنی دیگه خییییییییییلی جالبهبقیه پستام عالین....برای همش دلم میخوادنظربدم ولی گفتم بهت که چقددستم کنده
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم از دیدن کامنت پر مهرت
اگه بدونی دیدن کلمات قشنگ اونائی که دوستشون دارم چقد شادم می کنه اینو ازم دیغ نمی کنی و کندی دستو ماست مالی می کنی همزاد نازنینم
مهتاب
یکشنبه 27 مرداد 1392 07:08 ب.ظ
سلام؛میشه با خامه و برا صبحوونه خورد؟آخه گفتین ترده؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
چرا که نه ؟؟؟
تردیش اونقدر نیست که توی لقمه اذیت کنه عزیزم
مهسا
یکشنبه 27 مرداد 1392 10:38 ق.ظ
سلوم افتاب جون منو شوهرم فککنم روزی 5یا6کیلو دور ریز پوست هندونه داشته باشیم فک کنم بتونیم کارخونه ساخت این مربا رو بزنیم. ولی
ککککککککککککمک کککککککککککمک کککککککککمک منو شوهرم یه شاهکار کردیم تو حیات خونمون درخت موز داریم که بیچاره 60یا70تا موز داده وماکه هر 2مون هنوز جوجوییم از ذوقمون یه خوشه از اونارو که 30تا موز میشه رو کندیم ولی متوجه شدیم که فقط یکی از موزا که امتحانی کنده بودیم کمی رسیده بوده چون جلو افتاب مستقیم بوده و متاسفانه مابقی موز ها مثل خیار سفتن ولی پوستشون زرده و الان که چند روز گدشته با اینکه لای کاغذ پیچوندم هنوز خیلی سفتن و پوستشون داره کم کم سیاه میشه عذاب وجدان منو شوهرمو گرفته که نعمت خدارو حیف کردیم تورو خدا راهنماییمون کنید با موزا چکا کنم ایا میشه باهاشون مربایی درست کنم ویا یه کاری کنم موزها زود تر برسن از دوستانی که این مطلبو هم میخونن میخوام اگه نظری دارن راهنمایی کنن خواهشا زودی جواب بدین تا قبل خراب شدن این موزهای طفلی بازم ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام جوجو جون
همین امروز با یه پست عالی تکلیف این موزای بی زبونو روشن می کنم!!!!!!!!
مطبخ خانه ما
یکشنبه 27 مرداد 1392 09:50 ق.ظ
سلام عزیزم ،هنرمند که میگن شماییدا، دست گلت دد نکنه.
به وب منم یه سر بزنید و اگه دوست داشتید لینکم کنید.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم شما لطف دارین عزیزم
حتما" می آم خدمتتون
مریم بانو
یکشنبه 27 مرداد 1392 09:48 ق.ظ
سلام آفتاب جونم
به به چه مربایی!!!!
من یه ذره از اینکه آهک بذارم توش می ترسم
آهکش همونه که ازش تو ساختمون ساززی استفاده میکنن؟؟
واقعن دوست دارم درست کنم این مربا رو
چون بابابزرگم nسال پیش تو هواپیما خورده بود هنوزم وقتی حرفشو میزنه میگه خوشمزه ترین مربایی بوده که تا بحال خوردم
راستی میشه توش رنگ غذایی صورتی یا حالا هر رنگ دیگه بریزیم که بامزه بشه؟؟/
اگه میشه، کی باید به مواد اضافه کنیم رنگ رو ؟؟
راستی من هنوز منتظر جایزه م هستما
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم اصصصصصصصصصصصصصصصلا" نترس!!!
بله این همون آهکه مهربونه که باهاش خونه می سازیم!!!
با شستن خیییییلی زیاد تندی و مضرات آهک گرفته می شه!
ترد و شکننده شدن تیکه های میوه به خاطر همین آهکه عزیزم
با زعفرون دم کرده یا هر رنگ خوراکی دیگه می شه مربارو به رنگ دلخواه در آورد
باور کن شوکه شدم !!چطور جایزه ی مریم نازنینمو فراموش کردم؟؟؟همین امروز از خجالتت در می آم گلم:-)
شهداد
شنبه 26 مرداد 1392 07:25 ب.ظ
باید خوشمزه هم باشه .......
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : بله عزیزم مطمئن باش!
بانو
شنبه 26 مرداد 1392 06:11 ب.ظ
سلام. روزت بخیر . من وقتی عکس را دیدم فکر کردم پاستیله . خیلی جالب و هوس انگیزه. دست گلت درد نکنه. افتاب جون فکر کنم بلاگفا با کد لوگوی شما مشکل داره. من وقتی از سفر اومدم دیدم قالب وبلاگم و کلی از کدهایی که بهش دادم حذف شده. دوباره اومد کد لوگوت را بردم که ثبت کنم ولی میگه غیر مجاز هستش. اگر کد لوگوی دیگه ای درست کردی خوشحال میشم تو وبم قرارش بدهم. میبوسمت عزیزم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
تشکر از تاییدت
کدی که برای بلاگفا آماده کردم بهت می دم اگه نشد خودتو ناراحت نکن ولش کن عزیزم
negin
جمعه 25 مرداد 1392 11:47 ب.ظ
ممنونم عزیزم.

و تشکر ویژه از کامنتت عزیزم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : به داشتن دوست نازنین و کدبانوئی مث شما افتخار می کنم عزیزم
art-color
جمعه 25 مرداد 1392 04:40 ب.ظ
سلام آفتاب جان.
واقعا مطلب جالبی بود.اول که عکسشو دیدم اصلا فکر نمیکردم از همچنین چیزی درست شده باشه.
خیلی ممنون از آموزشتون.
راستی نیومدید مطلب نقاشی نقطه ایم روببیند؟
منتظرتون هستم.
ترگل
جمعه 25 مرداد 1392 01:51 ق.ظ
سلام
خیلی عالیه باید درست کنم ببینم مزه اش چطوره
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم حتما" درست کن مزه سش عالیه خیلی هم مفیده
زری بانو و آقا صمصام
جمعه 25 مرداد 1392 12:49 ق.ظ


samsamshiraz.blogfa.com

samsam1356.blogfa.com

دوباره امتحان کنید شاید این بار باز بشه ما لینکتون کردیم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : نخیر !!!انگار بلاگفا با من دشمن شده !!
هیچکدوم از وبلاگ های بلاگفا برام باز نمی شه!!!!!
مریم
پنجشنبه 24 مرداد 1392 10:45 ب.ظ
سلام آفتاب جون ..امکانش هست بدون آب آهک درست بشه؟؟؟
منون از پست خوبتون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
بله می شه اما تردی و شکنندگی و شفافیتی که توی عکس هم مشخصه به خاطر آب آهکه!
مربای کدو هم به علت استفاده از آب آهکه که مث اب نبات می شه!!
negin
پنجشنبه 24 مرداد 1392 07:54 ب.ظ
منم سالهاست اینو درست می کنم. آب آهک عالی اش می کنه. برای کدو حلوای هم عالیه. نوش جونت عزیزم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تایید شف بزرگ باعث غرور و سرافرازیه عزیزم
صبا
پنجشنبه 24 مرداد 1392 10:13 ق.ظ
اولش فکر کردم اینا ژله انمامانم درست کرده بود یه بار من خوشم نیومد.میگم آفتاب جان به ما سر نمی زنی ها؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : موقع جواب دادن به نظرا بلافاصله به دوست گلی که نظر داده سر می زنم
اگه آدرس نذاشته باشن آخر کار از توی پیوندهام آدرسو پیدا می کنم و گاهی بعضی دوستا از قلم میفتن عزیزم(صبای نازنین هم که همیشه آدرسشو فراموش می کنه!!!)
درج آگهی رایگان بدون محدودیت و نیاز به تایید مدیریت Vitrinu.ir
پنجشنبه 24 مرداد 1392 03:35 ق.ظ
درج آگهی رایگان بدون محدودیت و نیاز به تایید مدیریت Vitrinu.ir
سپیده
پنجشنبه 24 مرداد 1392 02:49 ق.ظ
طرز تهیه ی اون استکان کمر باریک خوشگل با نقش روش رو هم آموزش بدید لطفا
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : حتما" عزیز خاله!!
سپیده
پنجشنبه 24 مرداد 1392 02:48 ق.ظ
هم نفر اول قرار گرفتید هم اینکه دو بار توی لیست قرارتون دادم. یک لینکتون هم که توی پیوند های روزانه هست

نمی دونم چی شده! الان که اصلا آمارتون رو نشون نمیده...
تازه برید خدا رو شکر کنید. بلاگفا که کلا قالب وبلاگ منو پروند
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر تشکر تشکر
چی بگم واللللللا!!!!
سپیده
پنجشنبه 24 مرداد 1392 02:46 ق.ظ
آخ جون پست مهربوننننننننن
وای این چقدر جالبه... میخوامش
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : بیا خونمون بخور عزیزم!!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو