یکشنبه 22 اردیبهشت 1392

کیک ماهی یا ماهی کیک!!

   نوشته شده توسط: سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی )    نوع مطلب :آشپزی آسان ،




تا حالا نخوردین؟؟؟

خوب حالا درست کنین ونوش جون کنین!!







مواد لازم

خمیر پای که معرف حضور همه تون هست (آموزشش رو اینجا ببینین)

پنیر موزارلا(موتزارلا)    500 گرم

ماهی   16 تکه

فلفل دلمه  1عدد

گوجه فرنگی   2عدد

قارچ    10 عدد

خمیر رو به شکل دایره ای به قطر 40 سانت پهن می کنیم.ماهی هارو دور تادورخمیر

می چینیم(به فاصله 15سانت از لبه ی خمیر)لبه ی خمیر رو روی ماهی بر می گردونیم

با کارد بین ماهی ها رو برش می زنیم ویه پیچ به هر برش می دیم ،طوری که قسمت

کناری رو به بالا قرار بگیره.داخل کیک رو با گوجه فرنگی فلفل دلمه و قارچ که ریز خورد

شده پر می کنیم .پنیر رو به صورت وقه های ضخیم روی سطح کیک قرار می دیم و

اونو توی فر می ذاریم با حرارت 200 به مدت 40 دقیقه.

نکته)یه زرده تخم مرغ رو بزنین و با برس روی خمیربمالین.


برچسب ها: کیک ، ماهی ، فلفل دلمه ، قارچ ، گوجه فرنگی ، خمیر پای ، پنیر موتزارلا ،

ﻗﺎﺷﻖ ﻃﻼ
دوشنبه 23 اردیبهشت 1392 09:59 ق.ظ
ﺳﻼﻡ.ﺧﻴﻠﯽ ﻭﺍﺳﻢ ﺟﺎﻟﺒﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﭘﻒ ﮐﺮﺩﻩ و ﺧﻮﺷﮑﻞ ﺷﺪﻩ.ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺭﺳﺘﺶ ﻣﻴﮑﻨﻢ.ﻣﺎﻫﯽ ﺍﺵ ﺳﺎﻟﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩﻩ؟!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم اگه به کسی نگی خمیر اصلی خمیر پای نبوده دیگه ما دستور مبتکرانه دادیم!!!!!
آره گلم تو پست امروز یه شرح کوتاهی دادم براش.
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic