چند تا از دوستای گلم (که فر ندارن) دستور پخت شیرینی بدون فر رو خواستن

شیرینی های بدون فر اکثرا" با روغن زیادی درست می شن و این هم برای

سلامتی جسم ضرر داره هم سلامتی جیب!! منم فکر کردم به جاش آموزش

استفاده از یه فر ساده رو بهشون بدم .



یه زیر قابلمه ی فلزی رو داخل یه قابلمه بزرگ بذارین




و قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدین

5دقیقه قبل از قرار دادن کیک یا شیرینی گاز رو روشن کنین
تا قابلمه گرم بشه .



حالا قالب کیک رو داخل قابلمه و روی شبکه ی فلزی

(زیر قابلمه ای) بذارین



و در قابلمه رو ببندین.



30 دقیقه حرارت متوسط شعله گازبرای پختن کیک کافیه.

برچسب ها: فر ابتکاری ، شیرینی بدون فر ، آموزش ساخت فر ساده ، آموزش پخت شیرینی بدون فر ، فر دست ساز ، پخت کیک بدون استفاده از فر ،

زهرا
دوشنبه 31 خرداد 1395 07:42 ب.ظ
سلام واقعا این آموزش عالی بود.امروز امتحانش کردم واقعا جواب میده.ممنونم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
مهدی
سه شنبه 3 شهریور 1394 02:13 ب.ظ
چه جالب
حالا من در نبود فر یه کار دیگه میکرم.توی قابلمه اب میریختم بعد مواد کیکو تو یه ظرف فلزی میریختم میذاشتم روی اب.شناور میشد.دم کن میذاشتم میپخت کم کم اما عیبایی هم داشت مثل اینکه اندازه ی کیک باید کوچیک میبودو...
حالا این روشو باید امتحان کنم.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : این ایده امتحان خودش رو پس داده .حتما" تجربه ش کنین.
مریم
یکشنبه 30 فروردین 1394 03:37 ب.ظ
عزیز دل دستت درد نکنه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
شنبه 9 اسفند 1393 07:39 ب.ظ
سلام شرمنده عزیز یه سوال دیگه خواستم بپرسم آیا میشه شیرینی نخود چی رو با همین روش اکه قابلمه بزرگی داشته باشم هم درست کرد حالا با مقدار کم در چند نوبت ؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
فر محیطی هست که حرارت رو از همه طرف (و نه فقط زیر ظرف ) به کیک یا هر چیز دیگه ئی که داخلشه می رسونه...این قابلمه هم اینجا تبدیل به یک فر شده و حرارت رو داخل خودش حفظ و به آنچه داخلش هست می رسونه...پس هر چیزی که توی فر واقعی می شه پخت توی این فر دست ساز هم می شه گذاشت گلم...
مرضیه
شنبه 9 اسفند 1393 04:56 ب.ظ
ممنونم عزیزم واسه راهنماییت موفق و سربلند باشی ...
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
مرضیه
جمعه 8 اسفند 1393 08:26 ب.ظ
سلایم وای خیلی ممنون الان که نزدیکه عیده خیلی مورد نیازم بود انشالله خدا خیرت بده شاد باشی میگم حالا هر چی گذاشیم برای پخت تو قابلمه حینه اینکارقابلمه دود نکنه مواد داخل قابلمه بو بگیره راهنمایی میکنی گلم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین .
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
قالب کیک با کف قابلمه در تماس نیست بنا بر این دود و دمی راه نمیفته گلم
سه شنبه 25 آذر 1393 02:56 ب.ظ
سلام دستور پخت کیک رو نذاشتین؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : این پست رو ببین گلم:
http://aftab92.mihanblog.com/post/812
آزاده
دوشنبه 10 آذر 1393 08:48 ب.ظ
سلام
من تو این هفته 7 یار کیک پختم عین 7بار خمیر شد البته نمی دونم اشکال از نداشتن هم زنه یا حرارت فر تصمیم گرفتم تو قابلمه بپزم ، میشه بجای اون شبکه فلزی از بشقاب استیل استفاده کرد؟
ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
متاسفم که کیکات خمیر می شن
یه آموزش مطمئن و بارها تجربه شده برات می ذارم امتحانش کن عزیزم
زهره
دوشنبه 3 آذر 1393 06:37 ب.ظ
معرکه بود تشکر تشکر
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
باران
سه شنبه 29 مهر 1393 01:09 ب.ظ
سلام من میخوام کیک درست کنم تو قابلمه میشه مواد اولیشو بگم شما بگی کافیه یا نه؟؟؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
حتما"
سارا
جمعه 11 مهر 1393 10:29 ق.ظ
منظورم http://upload7.ir/images/82322180972531182269.jpg
این کیکه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : اگه منظورت پخت کیک دورنگ هست که ان شاالله یه پست جداگانه می خواد که به فکرش هستم گلم
سارا
جمعه 11 مهر 1393 10:21 ق.ظ
سلام لطفا طرز پخت کیک قابلمه ای رو واسم به ایمیلم بفرست.یا تووبلاگ به اشتراک بزار.
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
من که آموزشش رو گذاشتم عزیزم
پریزاد
شنبه 8 شهریور 1393 01:37 ب.ظ
سلام مرسی از آموزشتون
اما قابلمه بزرگه نمی سوزه میدونین که قابلمه روی که یه مدت روی حرارت بمونه داغمیشه و دود میکنه بعد بخایم برای یه ممدت نسبتا طولانی با شعله زیاد این کار رو بکنیم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام عزیزم
سالها مادرم یه قابلمه بزرگ رو به این کار اختصاص داده بود که البته به مرور تیره شده بود و شکل و قیافه شو از دست داده بود اما کارائی داشت
مریم
پنجشنبه 22 خرداد 1393 01:09 ق.ظ
عکسش برای من بالا نمیاد میشه دوباره بزاری عکسو؟؟؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : حتما" عزیزم
خیلی از عکسام پاک شدن ...ممنون می شم اگه توی هر پستی که عکساش پاک شده بهم اطلاع بدین
مریم
سه شنبه 8 بهمن 1392 07:13 ب.ظ
سلام ممنون خیلی خوبه یه دنیا ممنوووووووووون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
تشکر از تاییدت
صبا
دوشنبه 25 شهریور 1392 10:25 ق.ظ
خدا خیرت بده . بابا من از بی فری داشتم می مردم. خدا یک دنیا شیرینی به خودت و یک عمر شیرین و طولانی به مامان گلت بده الهی
میشه بگی این فر با چه دمایی کار می کنه؟ منظورم اینه که 180 درجه را پوشش می ده ؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : تشکر عزیزم
بله با استفاده از حرارت بالای شعله ی گاز به دمای مورد نیاز برای پخت کیک می رسین
اگه از یه دمکنی هم استفاده کنی دیگه عالی می شه!!
نسرین
شنبه 29 تیر 1392 01:29 ب.ظ
سلام
من درست نفهمیدم
یعنی قابلمه رو میذاریم بعد قالب کیکو میذاریم توش؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم
بله قابلمه رو می ذاریم و داخلش اون پایه سیمی رو و قالب کیکمونو روی پایه ی سیمی قرار می دیم و درشو می بندیم
سامی
دوشنبه 10 تیر 1392 11:40 ق.ظ
یکی از دوستان پرسیده بود بجای زیر قابلمه ای چی میشه استفاده کرد
خواستم بگم
یادمه بچه که بودم از این گازای فر دار و فرهای جدا نبود
یه سری فر بود که روی چراغ علاالدین میذاشتن و باهاش شیرینی درست میکردن
یه سری قابلمه های کیک پز هم بود که روی گاز میذاشتن
یه دفعه مامانم میخواست برامون کیک بپزه اما هم اون فره خراب شده بود و نمیشد ازش استفاده کرد و هم کیکپزمون تهس رو گم کرده بودیم ما بچه ها یه شیوه توپ استفاده کرد که تا حالا و بعد ازون هیچ جا ندیده بودم
بزرگترین قابلمه ای که داشتیم رو برداشت و گذاشت روی گاز و توش یه دونه آجر گذاشت و زیر گاز رو روشن کرد روی آجر هم قالب کیک رو گذاشت و اینجوری کیک پخت برامون :)
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : این دیگه آخر بتکار و خلاقیته آفرین به مامان نازنینتون عاشق اینجور مامانا هستم
مهرناز
یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 12:27 ب.ظ
سلام آفتاب جون من دیگه خسته شدم بابا کیک با فر بی فر شبیه فر در هر صورت که بزنم پفش میخوابه آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟من تو توستر میپزم. باور کن خیلی وقتا میبینم پفش خوابید میشینم گریه میکنم.یعنی با هر بار پف خوابیدن 10 سال عمرم کم میشه.کمکم کنی خوشحال میشم.

باتشکر مهرناز 21 ساله
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم گریه نداره که پف نمی کنه که نکنه!!!
سه تا نکته رو رعایت کن1-چند بار الک کردن آرد 2-بعد از اضافه کردن آرد به مایه ی کیک دیگه از همزن برقی استفاده نکن و آروم آردو مخلوط کن 3- بیست دقیقه ی اول به هیچ عنوان در فرو باز نکن
دیگه هم برای این چیزای بی اهمیت گریه نکن عزیزم
پرستو
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 09:16 ق.ظ
یعنی شیرینی مون خوب در میاد امتحان شده است؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : قول مامانونه!!!!
به یه بار امتحان که می ارزه گلم
titi
دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 05:02 ب.ظ
سلام
به جای زیر قابلمه ای که شما استفاده کردید، چه چیز دیگه میشه استفاده کرد؟
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام گلم به هرحال باید چیزی باشه که مانع از تماس مستقیم قالب کیک با کف قابلمه(که اینجا نقش فر رو بازی می کنه)بشه.مثلا" زیز اتوئی فلزی!!
سارا
شنبه 10 فروردین 1392 04:34 ب.ظ
ممنون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوش اومدی عزیزم
sanaz
شنبه 3 فروردین 1392 05:06 ب.ظ
عزیزم پیداش کردم
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : :-)
نرگس
شنبه 26 اسفند 1391 08:27 ق.ظ
عجب روش خلاقانه ای به افتخار آفتاب جون
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : چه بزرگ داشت باشکوهیییییی تشکر تشکر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic