مهمان امروز ( شف نگین ) نازنین از سایت دنیای شیرین آشپزی هست.
( در واقع ما مهمون اون هستیم )

شف نگین می گه:
 تا حالا فکر کردید این خوشمزه ها چه جوری درست می شن؟؟
از خرده ها و تکه های کیک و شیرینی های دیگه. در واقع این شیرینی ها یک بازیافتن
 از لبه ها و خرده های کیک و شیرینی های دیگه ای که قبلا درست شدن.
اینم همین اول کار بگم که این موضوع که این شیرینی ها با این مواد درست می شن
 دلیل بر ضعف این شیرینی یا بی کیفیت بودنشون نیست.
بلکه یک مدل شیرینیه با هدف بهینه سازی مصرف و جلو گیری از اسراف،
 که اتفاقا" خیلی ام خوب جواب داده.

مواد لازم:

    کره - 100 گرم
    خرده کیک و بیسکوییت - حدود 700 گرم
    شکلات تخته ای - 400 گرم
    پودر نارگیل - 100 گرم
    گردو تست شده نگینی - 70 گرم
    پودر قهوه - دو قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو تیره - 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

 برای طرز تهیه اولین کاری که باید بکنید اینه که تمام خرده های کیک و بیسکوییت و شیرینی رو خرد کنید

و بعد در غذا ساز یا هر وسیله ای که دارید پودرشون کنید. تا به این شکل در بیایند.

در قدم بعدی کره نرم شده در محیط رو بهش اضافه می کنیم

و بعد هم شکلات ذوب شده رو.


همینجا اینم بگم که اگه رنگ تیره تر و طعم تلخ تری از این شیرینی انتظار دارید از شکلات تلخ استفاده کنید.

و در غیر این صورت شکلات شیری.

همچنین اینم بگم که این شیرینی رو میتونید با شکلات صبحانه که آماده میخرید

یا خود خامه و کمی پودر قندو یا شیر عسلی و عسل  و ...

خلاصه هر چیزی که به موادمون حالت خمیری بده و با ترکیباتش جور در بیاد مخلوط کنید.

میزانشم تا حدی که خمیر سفتی بهتون بده و چشمیه.

اما دقت کنید که اگه از خامه یا شکلات صبحانه استفاده کردید در یخچال نگه داری بشه

و همچنین ماندگاریش کمتر از زمانیه که با شکلات تخته ای یا مثلا شیر عسلی تهیه بشه.

خوب تا اونجا پیش رفتیم که کره و شکلات ذوب شده رو به پودر کیکمون اضافه می کنیم

و بعد دستکش دست کنید و شروع به ورز دادنشون کنید.

و بعد پودر نارگیل و گردو رو اضافه کنید و باز ورز بدید. 

 

اگه انسجام مواد کم بود میتونید مقدار بیشتری شکلات یا خامه بهش بزنید تا خمیری سفت اما با انسجام بشه.

در مرحله بعدی پودر کاکائو و قهوه رو بهش اضافه می کنیم.

  

در صورتی که مواد رو چشیدید و حس کردید که شیرینیش کمه میتونید از مقداری پودر قند هم استفاده کنید.

و یا احساس کردید که طعمش ظعیفه میتونید بهش وانیل بزنید.

خلاصه که دستتون بازه که هرچی دوست دارید و یا در منزل موجود دارید توش بزنید.

این موادی که گفتم طعمی شبیه به شیرینی های قنادی بهتون می ده. 

اما در صورت علاقه میتونید از انواع مغزهای تست شده ویا ادویه های قوی مثل هل و میخک و زنجفیل و ...

 توش استفاده کنید و طعم هایی رو که دوست دارید ایجاد کنید.

وقتی ورز دادیم و موادمون حالت انسجام پیدا کرد و وقتی مقداری از مواد رو توی مشتمون فشرده کردیم

قشنگ فرم می گرفت دیگه وقت رول کردن شیرینی مونه.

یک نایلون روی میز کارتون پهن کنید و موادتون رو روش رول کنید.

اگه مواد زیاد بود میتونید دو یا سه تا رولش کنید. 

البته همونطور که توی قنادی ها دیدید این شیرینی رو به شکل های مختلفی درست می کنند.

رولی ضخیم که بصورت خوابیده روی کپسول می گذارند و روش یک شکوفه خامه می زنند و تزیین می کنند.

یا بشکل رولتی یا مربعی اسلایس شده. شما هر طور دوست دارید فشرده کنید و برش بزنید.

در نهایت شیرینی هامون رو به قطر دلخواه رول می کنیم و میگذاریم داخل یخچال یک ساعتی بمونه

تا کمی خودشو بهتر بگیره و بعد به سایر و ضخامت دلخواه برش می دیم

و با هر چی دوست داشتیم تزیینشون می کنیم.


راستش حتی اگه خیلی سختتونه میتونید مقداری از خمیر رو توی دست گلوله کنید و داخل کپسول بگذارید.

به همین راحتی به همین خوشمزگی.


برچسب ها: پست مهمان ، خود اشتغالی ، شیرینی پزی آسان ، هنرهای دستی ، شیرینی خانگی ، دنیای شیرین آشپزی ، شیرینی ساده ،

شنبه 8 اسفند 1394 01:35 ب.ظ
سلام ممنون
خوب آموزش دادید فقط ندونستم کپسول چیه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : براتون عکسشو می ذارم عزیزم
اشپزخانه خانواده سبز
شنبه 2 خرداد 1394 05:00 ب.ظ
سلام دوست عزیز وبلاگ بسیار جالبی دارید اگر با تبادل لینک موافقید خوشحال میشم خبرم کنید
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام کدبانوی باسلیقه
دوستی با شما برام افتخاره عزیزم
نرگس
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 09:38 ب.ظ
چ عالی
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
کوبلبو
شنبه 26 اردیبهشت 1394 01:18 ب.ظ
خییییلی عالییییه مثل همیشه!
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
nima
جمعه 25 اردیبهشت 1394 03:10 ق.ظ
سلام وقتتون بخیر وبلاگ خوبی دارید ما در حدود 120 قالب زیبا و متنوع برای کاربرای میهن بلاگ آماده کردیم میتونید یه سر به سایت ما بزنید و اگه از قالب ها خوشتون اومد استفاده کنید http://theme98.com/--------
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
nima
جمعه 25 اردیبهشت 1394 02:18 ق.ظ
سلام وقتتون بخیر وبلاگ خوبی دارید ما در حدود 120 قالب زیبا و متنوع برای کاربرای میهن بلاگ آماده کردیم میتونید یه سر به سایت ما بزنید و اگه از قالب ها خوشتون اومد استفاده کنید http://theme98.com/--------
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
تی تی
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 08:05 ب.ظ
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : خوش اومدی گل مهربونم
احمد
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 07:43 ب.ظ
سلام پیشاپیش عیدتون مبارک خب این شیرینی رو هم برای عید پخش میکنیم نوش جان
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : سلام
عید رسول خوبیها بر شما و خانواده گرامیتون مبارک باشه
(البته ثوابش برای شف نگین خواهد بود)
فرزانه
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 12:42 ق.ظ
چقدر جالب مثل کارای خودتون که بازیافتیه اینم شیرینی بازیافتیه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) : همینطوره عزیزم
تشکر از توجهتون
مامان اعظم
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 03:11 ب.ظ
دست نگین جانم بی بلا ...
عجب میهمانی شد این پست شیرین و خوشمزه
پاسخ سهیلا فخارزاده ( آفتاب شرقی ) :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو