نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده می شن و غیر قابل مصرف،

توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها رو ببینین.



نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!

(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها  قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)



با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.



نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.

 سوسیس  یا کالباس(البته خونگی)، قارچ،گوجه فرنگی،کنسرو ماهی و یا...

کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!

کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.

می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.

قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین.


برچسب ها: آشپزی ساده ، غذای فوری ، میان وعده ، عصرانه ، استفاده دوباره از نان بیات ، اسنک ،

نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic